Amestec de legume si sare pentru un plus de gust.Am ales cu grija pentru tine gust bogat de legume sanatoase pentru ca tu sa te poti bucura impreuna cu cei dragi de un gust deosebit al mancarurilor pr..
Amestec de legume si sare pentru un plus de gust.Am ales cu grija pentru tine gust bogat de legume sanatoase pentru ca tu sa te poti bucura impreuna cu cei dragi de un gust deosebit al mancarurilor pr..
Boia dulce pentru un gust si o culoare unica.Pudra de boia este obtinuta prin macinarea ardeilor . Asociata cu bucataria din Ungaria, pudra este populara in multe tari din Europa, in Africa de Sud si ..
Cacao, pentru un gust de savoare in deserturi.Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere, fiind ingredientul princip..
Chimen, gustos in mancaruri si foarte bun pentru digestie.Ulei volatil carvon, minerale: calciu, fosfor, sodiu, potasiu, fier; vitamine: A, B, C; fitoestrogeni.Se foloseste la condimentarea si aromati..
Turta dulce a sarbatorilor de iarna nu poate fi lipsita de gustul cuisoarelor.Acizi grasi, Omega 3, vitamina C, ulei volatil eugenol, minerale: mangan, fier, calciu, magneziu.Sub forma de macerat: sea..
Ghimbirul este folosit in alimentatie drept condiment picant pentru aromatizarea mancarurilor si bauturilor.Complexul B: B1, B2, B3, B5, B6, B9; vitaminele: C, E; minerale: calciu, fier, fosfor, zinc,..
Semintele de mustar sunt folosite la prajituri si muraturi.Se folosesc in compozitia diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri sau muratur..
Nucsoara stimuleaza apetitul si este un remediu digestiv valoros pentru intoxicatiile alimentare, diaree si greata.Acest condiment provine dintr-o planta vesnic verde si anume arborele Myristica fragr..
Schinduf, condiment indian cu gust intens.Este folosit pentru condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si branzeturi...
Betele de scortisoara sunt folosite la aromatizarea deserturilor si la crearea de decoratiuni.Se foloseste la prepararea orezului cu lapte, a budincilor, la care se adauga un baton de scortisoara. Se ..
Scortisoara pudra este folosita la condimentarea deserturilor.Cu precadere in preparatele dulci, prajituri, budinci, ceai de scortisoara, cure cu miere si scortisoara parti egale in amestec...
Chimenul negru este recomandat pentru tratamentul afectiunilor respiratorii dar si pentru ornarea aluaturilor.Este condiment sau parte dintr-un tratament naturist, dupa caz. Ajuta la cresterea imunita..
Susanul negru este folosit in principal in decorarea painii si a produselor de panificatie.In preparate dulci: covrigi, budinci, produse de patiserie, preparate de orez si salate (cu precadere cea de ..