Faina soia nemodificata genetic 1kg

Faina soia nemodificata genetic 1kg

11,6 Lei
Producător:Solaris plant
Cod produs: 1394
Stoc In stoc

Prezentare generala

Faina de soia, ideala pentru mancaruri si prepararea dulciurilor.Contine acizi grasi Omega 3 si Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grasimi, 20...

Faina de soia, ideala pentru mancaruri si prepararea dulciurilor.



Contine acizi grasi Omega 3 si Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grasimi, 20% acizi, 10% apa, 5% celuloza si 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).
In jurul anului 2853 I.C, legendarul imparat al Chinei, Shennong, a proclamat 5 plante ca fiind sacre: orezul, graul, orzul, meiul si soia. Supranumita de asiatici “carnea fara oase”, soia a patruns in Europa abia la inceputul anilor 1700, iar in Statele Unite in 1765. Insa adevaratele ei virtuti au fost descoperite, in afara Asiei, abia la inceputul anilor 1900.
Faina de soia este un inlocuitor al fainurilor albe. Are un continut mai scazut de zaharuri decat faina alba de grau. Proteina de soia, prelucrata corect, este singurul aliment vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali. Este o sursa bogata de antioxidanti.
Protejeaza vasele sanguine, previne ruperea arterelor si reduce incidenta bolilor de inima si intareste sistemul imunitar. Datorita fibrelor pe care le contine (care micsoreaza nivelul de zahar din sange), soia poate fi consumata si de diabetici.
Se foloseste pentru a da consistenta mancarurilor.



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun