Biscuiti ecologici fara zahar pentru intreaga familie. Contin: faina de grau*, faină integrala de grau*, uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate* (palmier, floarea-soarelui), sirop de ag..
Deliciosi, crocanti, fulgii Choco sunt preferatii celor mici si mai maricei din familie.Sunt o varianta potrivita pentru un mic dejun gustos si echilibrat. Pot fi rontaiti sau savurati cu lapte, pentr..
Cafeluta de cicoare delicioasa. Din punct de vedere nutritional este considerată a fi o fibră solubilă. Inulinele stimulează cresterea Bifidobacterium în intestinul gros. Inuli..
Amestec de legume si sare pentru un plus de gust.Am ales cu grija pentru tine gust bogat de legume sanatoase pentru ca tu sa te poti bucura impreuna cu cei dragi de un gust deosebit al mancarurilor pr..
Amestec de legume si sare pentru un plus de gust.Am ales cu grija pentru tine gust bogat de legume sanatoase pentru ca tu sa te poti bucura impreuna cu cei dragi de un gust deosebit al mancarurilor pr..
Boia dulce pentru un gust si o culoare unica.Pudra de boia este obtinuta prin macinarea ardeilor . Asociata cu bucataria din Ungaria, pudra este populara in multe tari din Europa, in Africa de Sud si ..
Cacao, pentru un gust de savoare in deserturi.Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere, fiind ingredientul princip..
Chimen, gustos in mancaruri si foarte bun pentru digestie.Ulei volatil carvon, minerale: calciu, fosfor, sodiu, potasiu, fier; vitamine: A, B, C; fitoestrogeni.Se foloseste la condimentarea si aromati..
Turta dulce a sarbatorilor de iarna nu poate fi lipsita de gustul cuisoarelor.Acizi grasi, Omega 3, vitamina C, ulei volatil eugenol, minerale: mangan, fier, calciu, magneziu.Sub forma de macerat: sea..
Ghimbirul este folosit in alimentatie drept condiment picant pentru aromatizarea mancarurilor si bauturilor.Complexul B: B1, B2, B3, B5, B6, B9; vitaminele: C, E; minerale: calciu, fier, fosfor, zinc,..
Semintele de mustar sunt folosite la prajituri si muraturi.Se folosesc in compozitia diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri sau muratur..
Nucsoara stimuleaza apetitul si este un remediu digestiv valoros pentru intoxicatiile alimentare, diaree si greata.Acest condiment provine dintr-o planta vesnic verde si anume arborele Myristica fragr..
Schinduf, condiment indian cu gust intens.Este folosit pentru condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si branzeturi...
Betele de scortisoara sunt folosite la aromatizarea deserturilor si la crearea de decoratiuni.Se foloseste la prepararea orezului cu lapte, a budincilor, la care se adauga un baton de scortisoara. Se ..